Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
Noutăţi legislative
 
Print Friendly, PDF & Email

Modificarea Legii privind piata de capital
17.10.2012 | JURIDICE.ro

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 704 din data de 15 octombrie 2012 a fost publicata Legea nr. 167/2012 pentru modificarea Legii nr. 297/2004 privind piata de capital.

Legea are ca obiect de reglementare modificarea Legii nr. 297/2004 privind piata de capital, acordandu-se posibilitatea pietelor reglementate din Romania de a fi desemnate platforme de licitatie a certificatelor de emisii de gaze cu efect de sera in baza procedurii de achizitie publica comuna Comisiei Europene si statelor membre. In acest sens, a fost modificata definitia pietei reglementate in sensul includerii in sfera acesteia si a certificatelor de emisii de gaze cu efect de sera.

Actul normativ implementeaza prevederile Regulamentului (UE) nr. 1031/2010 al Comisiei din 12 noiembrie 2010 privind calendarul, administrarea si alte aspecte ale licitarii certificatelor de emisii de gaze cu efect de sera in temeiul Directivei 2033/87/CE a Parlamentului European si al Consiliului de stabilire a unui sistem de comercializare a cotelor de emisie de gaze cu efect de sera in cadrul Comunitatii.


Aflaţi mai mult despre

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.