« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Propunerea Consiliului Baroului Bucuresti catre Comisia Permanenta a UNBR ref. medierea
18.10.2012 | Simona CIMPOCA

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Prin adresa Baroului Bucuresti catre Comisia Permanenta a UNBR din data de 15.10.2012, se pune in discutie initiativa Baroului Bucuresti de a incepe demersurile necesare in vederea unei colaborari a UNBR si a Consiliului de Mediere, in sensul acreditarii INPPA de a organiza, in exclusivitate pentru avocati, cursuri de mediere.

In acelasi sens, Consiliul Baroului Bucuresti solicita sprijinul Comisiei in vederea adoptarii Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator, modificata si completata prin Legea nr. 115/2012.

Simona CIMPOCA

 
Secţiuni: UNBR+INPPA+Barouri | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD