« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Invitatie Romani CRISS – curs de formare pentru avocati
18.10.2012 | Simona CIMPOCA

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Centrul romilor pentru interventie sociala si studii, Romani Criss, organizeaza un curs de formare pentru avocati in domeniul combaterii rasismului si discriminarii prin mijloace penale.

Cursul va avea loc in perioada 1-4 noiembrie 2012, locatia urmand a fi comunicata avocatilor participanti ulterior. Costurile care includ cazarea, transportul si masa vor fi suportate de catre organizatori.

Avocatii interesati se pot inscrie pana la data de 25 octombrie, trimitand un CV la adresa de email oana@romanicriss.org.

In cadrul cursului vor fi abordate subiecte precum:
– istoria romilor
– legislatia nationala cu privire la combaterea discriminarii si cu privire la combaterea discrimniarii prin mijloace penale
– acoperirea prejudiciului cauzat prin discriminare
– rolul societatii civile in combaterea discriminarii.

Simona CIMPOCA

 
Secţiuni: UNBR+INPPA+Barouri | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD