Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Facultatea de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara a aniversat 20 de ani de la infiintare
19.10.2012 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

În data de 11 octombrie 2012, în Aula Magna „Ioan Curea”a Universităţii de Vest din Timişoara a avut loc ceremonia de aniversare a 20 de ani de la înfiinţarea Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara.

Au participat reprezentanţi ai autorităţilor şi instituţiilor publice centrale şi locale, conducerea Universităţii de Vest din Timişoara şi a facultăţilor care o compun, precum şi decanii facultăţilor din Hexagonul Facultăţilor de Drept (Universitatea din București, Universitatea „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca, Universitatea „Al. I. Cuza” Iași, Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu, Universitatea din Craiova) sau reprezentanţii acestora.

Cu această ocazie, a fost lansat volumul 20 de ani de învăţământ juridic la Timişoara – In Honorem Radu I. Motica, apărut la Editura Universul Juridic.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate