Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Cursuri sustinute de prof. de la Max Planck Institute of Comparative and International Private Law la Facultatea de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara
22.10.2012 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

În perioada 15–17 octombrie 2012, la invitaţia decanului Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, conf. univ. dr. Lucian BERCEA, domnul dr. Rainer KULMS, profesor şi cercetător la (Hamburg), editor-şef al revistei European Business Organization Law Review (TMC Asser Press, distribuită de Cambridge University Press) a susţinut o serie de cursuri în domeniul dreptului bancar, sub titlul The Financial Crisis and Sovereign Debt. The Legal Dimension, cu următoarea structură:
1. Basics: The Financial Crisis and Sovereign Debt
2. Lehman, the Mortgages and the Financial Crisis
3. Sovereign Debt and the European Union
4. Germany’s Constitutional Concerns
5. Banking Regulation – Private Law Aspects (Insolvency).

La sesiunea de cursuri au participat studenţi ai Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, de la ciclul de licenţă şi de la masteratele în Dreptul afacerilor şi Dreptul Uniunii Europene, precum şi avocaţi.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate