« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Cursuri sustinute de prof. de la Max Planck Institute of Comparative and International Private Law la Facultatea de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara
22.10.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În perioada 15–17 octombrie 2012, la invitaţia decanului Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, conf. univ. dr. Lucian BERCEA, domnul dr. Rainer KULMS, profesor şi cercetător la (Hamburg), editor-şef al revistei European Business Organization Law Review (TMC Asser Press, distribuită de Cambridge University Press) a susţinut o serie de cursuri în domeniul dreptului bancar, sub titlul The Financial Crisis and Sovereign Debt. The Legal Dimension, cu următoarea structură:
1. Basics: The Financial Crisis and Sovereign Debt
2. Lehman, the Mortgages and the Financial Crisis
3. Sovereign Debt and the European Union
4. Germany’s Constitutional Concerns
5. Banking Regulation – Private Law Aspects (Insolvency).

La sesiunea de cursuri au participat studenţi ai Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, de la ciclul de licenţă şi de la masteratele în Dreptul afacerilor şi Dreptul Uniunii Europene, precum şi avocaţi.

 
Secţiuni: UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD