Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Cursuri sustinute de prof. de la Max Planck Institute of Comparative and International Private Law la Facultatea de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara


22 octombrie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

În perioada 15–17 octombrie 2012, la invitaţia decanului Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, conf. univ. dr. Lucian BERCEA, domnul dr. Rainer KULMS, profesor şi cercetător la (Hamburg), editor-şef al revistei European Business Organization Law Review (TMC Asser Press, distribuită de Cambridge University Press) a susţinut o serie de cursuri în domeniul dreptului bancar, sub titlul The Financial Crisis and Sovereign Debt. The Legal Dimension, cu următoarea structură:
1. Basics: The Financial Crisis and Sovereign Debt
2. Lehman, the Mortgages and the Financial Crisis
3. Sovereign Debt and the European Union
4. Germany’s Constitutional Concerns
5. Banking Regulation – Private Law Aspects (Insolvency).

La sesiunea de cursuri au participat studenţi ai Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, de la ciclul de licenţă şi de la masteratele în Dreptul afacerilor şi Dreptul Uniunii Europene, precum şi avocaţi.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii