Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Acord de colaborare MAE-CNA


22 octombrie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Vineri, 19 septembrie 2012, Titus Corlatean, ministrul afacerilor externe, si Rasvan Popescu, presedintele Consiliul National al Audiovizualului, au semnat la sediul MAE, Acordul de colaborare dintre Ministerul Afacerilor Externe si Consiliul National al Audiovizualului, in vederea sustinerii unei campanii de difuzare pe posturile de radio si televiziune a unor spoturi care vor contine alerte de calatorie, potrivit unui comunicat al MAE.

Titus Corlatean: “Este de datoria statului roman, de datoria Ministerului Afacerilor Externe, sa avertizeze cetatenii romani care calatoresc in anumite zone. Romanii trebuie sa stie la ce se expun si ca este bine sa evite cel putin o perioada astfel de deplasari.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică