TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

BOSTINA SI ASOCIATII, alaturi de „Adrem Invest” in achizitionarea companiei elvetiene „MTAG Marti Technologie AG”
23.10.2012 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Casa de avocatură „Boştină şi Asociaţii” a asistat compania românească „Adrem Invest” în achiziţionarea „MTAG Marti Technologie AG”, o companie elveţiană specializată în inginerie şi dezvoltarea de sisteme pentru domeniile energiei si al metalurgiei. „MTAG” deţine 22% din piaţa elveţiană a ingineriei în domeniul metalurgiei iar valoarea investiţiei depăşeşte două milioane euro. Alături de „MTAG Marti Technologie AG”, „Adrem Invest” a preluat şi filiala din Statele Unite a acesteia, precum şi angajaţii celor două companii.

„A fost o tranzacţie extrem de interesantă, mai ales că a implicat achiziţionarea unei firme elveţiene de către una românească şi nu invers. Faptul că avem un birou în Elveţia şi că în urmă cu şase ani am făcut şi noi acelaşi pas, ceea ce ne-a oferit expertiza de a opera concomitent în două sisteme juridice, au fost elemente care ne-au ajutat să contribuim la succesul tranzacţiei” spune Avocatul Coordonator Doru Cătălin Boştină.

Echipa de avocaţi care a lucrat la această tranzacţie a fost condusă de Cezar Guşu, Avocat Partener în cadrul „Boştină şi Asociaţii”, coordonatorul ariei de practică „Bancar-Financiar”.

Despre Boştină şi Asociaţii: Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii este lider pe piaţa de consultanţă juridică din România, cu o cifră de afaceri în anul 2011 de 33,47 de milioane de EURO şi peste 130 de avocaţi şi consultanţi. Cu birouri în Bucureşti, Chişinău, Viena, Fribourg şi Nicosia, precum şi în alte 18 mari oraşe din România, Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid şi Ascott Associes din Paris. Grupul de Consultanţă Boştină oferă o gamă completă de servicii juridice, precum şi consultanţă financiară strategică şi corporate affairs prin Boştină & Associates Corporate Finance.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate