Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislative
Proiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

MONITORUL OFICIAL gratuit, integral si permanent!!! UPDATE: Traseul legislativ din Camera Deputatilor


24 octombrie 2012 | Laurențiu ASAFTEI

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Ca urmare a adoptării tacite de către Senatul României, în forma depusă de către inițiatorul propunerii legislative, Președintele Senatului, George Crin Laurențiu Antonescu, a trimis în conformitate cu prevederile articolului 75 din Constituția României, republicată și ale articolului 141 din Regulamentul Senatului, spre dezbatere și adoptare propunerea legislativă pentru modificarea și completarea Legii nr. 202/1998 privind organizarea Monitorului Oficial al României (L. 257/2012) domnului Valeriu Ștefan Zgonea în calitate de Președinte al Camerei Deputaților.

În data de 22 octombrie 2012, proiectul de lege a fost prezentat în Biroul Permanent al Camerei Deputaților, înregistrat pentru dezbateri și trimis pentru raport la Comisia juridică, de disciplină și imunități. Până la data 5 noiembrie 2012 se pot depune amendamente, urmând ca raportul să fie depus până la data de 13 noiembrie 2012.

Procesul legislativ poate fi urmărit aici.

Laurențiu ASAFTEI

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii