Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Ziua portilor deschise la Curtea de Apel Iasi
24.10.2012 | JURIDICE.ro


Curtea de Apel Iasi organizeaza, in data de 25 octombrie 2012, cu prilejul Zilei Europene a Justitiei, „Ziua portilor deschise”, manifestare ce vizeaza consolidarea relatiei de incredere dintre magistrati – cei care infaptuiesc actul de justitie – si beneficiarii acestuia.

Organizarea evenimentului are ca scop asigurarea transparentei activitatii institutiei, astfel incat cetatenii sa isi formeze o reprezentare clara a imaginii reale a conditiilor de lucru ale magistratilor, precum si a etapelor pe care le parcurge un dosar de la inregistrare pana la solutionare.

Persoanele interesate au posibilitatea, incepand cu ora 10.00, pe baza documentelor de identitate, sa viziteze unele compartimentele ale instantei in care se desfasoara activitatea din cadrul institutiei, fara insa a se perturba activitatile curente ale Curtii de Apel Iasi.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate