« Secţiuni « Noutăţi legislative
Noutăţi legislative
Proiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
 

Implementarea unei strategii de innoire a parcului auto
24.10.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 717 din data de 22 octombrie 2012 a fost publicata Decizia primului-ministru nr. 499/2012 privind constituirea Comitetului interministerial pentru elaborarea si implementarea unei strategii de innoire a parcului auto din Romania si incurajarea producatorilor autohtoni de autoturisme.

Actul normativ stabileste constituirea unui Comitet interministerial pentru elaborarea si implementarea unei strategii de innoire a parcului auto din Romania si incurajarea producatorilor autohtoni de autoturisme, organism nepermanent, fara personalitate juridica, avand urmatoarele atributii:
– analiza situatiei pietei auto din Romania;
– formularea de propuneri financiar-fiscale, procedurale si legislative pentru implementarea unei strategii de innoire a parcului auto din Romania si incurajarea producatorilor autohtoni de autoturisme.

Pana la data de 15 decembrie 2012, Comitetul va prezenta Guvernului Romaniei rezultatele analizei si propunerile corespunzatoare.

 
Secţiuni: Lege 9 | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD