Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro


Print Friendly, PDF & Email

BIRIS GORAN a obtinut in instanta obligarea ANAF la plata de dobanzi de intarziere
24.10.2012 | JURIDICE.ro

Firma de avocatură Biriş Goran a obţinut prin decizie irevocabilă pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, obligarea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală – Direcţia Generală de Administrare a Marilor Contribuabili (ANAF) la plata de dobânzi de întârziere, urmare a soluţionarii cu întârziere de catre organul fiscal a unor Declaraţii 300 (Deconturi de TVA).

Biriş Goran a fost reprezentată de Gabriel Biriş – Partener şi Mihai Nuşcă – Avocat Coordonator al departamentului de litigii.

Mihai Nuşcă a afirmat: „Soluţia pronunţată de instanţa de judecată reprezintă încununarea a 5 ani de efort al Biriş Goran. Procedura în sine este complexă, cu «pericole» la fiecare pas procedural. În practica judiciară românească, din câte cunoaştem, această hotărâre ar fi a doua de acest fel, însă sub aspectul sumei la care ANAF a fost obligată la plată, hotărârea judecatorească pronunţată în favoarea clientului nostru iese in evidenţă”.

Despre Biriş Goran: De la înfiinţarea sa în 2006, Biriş Goran şi-a construit o echipă de peste 30 de avocaţi şi consultanţi fiscali. Echipa Biriş Goran include, de asemenea, parteneri şi avocaţi care sunt autorizaţi să practice avocatura în Statele Unite (New York şi Florida) şi Canada (Quebec).


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.