« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Colaborare intre Baroul Ilfov si Wolters Kluwer
24.10.2012 | Șerban Niculae LOVIN

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Intre Baroul Ilfov si Wolters Kluwer Romania s-a incheiat primul protocol de colaborare din Romania intre un furnizor de solutii informatice juridice si un barou.

Colaborarea se concretizeza in doua directii:
1. oferirea unor promotii speciale referitoare la solutiile de informare legislativa si juridica furnizate de Wolters Kluwer si
2. participarea activa la derularea programelor de pregatire profesionala continua a avocatilor membri ai Baroului Ilfov.

Promotiile speciale sunt adresate in exclusivitate avocatilor membri ai Baroului Ilfov urmand a se derula cu incepere de la mijlocul lunii octombrie a acestui an si au in vedere acordarea unei reduceri substantiale pentru accesul la softul ”iDrept” cuprinzand: legislatie nationala cu actualizare zilnica, inserarea evolutiei textului de lege in timp, afisarea formei normei legale la orice data de la aparitie la zi, legislatie europeana, practica judiciara, jurisprudenta prelucrata, reviste juridice, norme de aplicare inserate direct in text.

Programele de pregatire profesionala continua vor fi facute publice dupa definitivarea intregii structuri si obtinerea avizelor necesare.

Eforturile celor doi parteneri au plecat de la necesitatea unei bune informari a avocatilor cu privire la modificarile legislative romanesti si europene, de la nevoia de cunoastere a evolutiei practicii judiciare, a discutiilor cu caracter juridic din literatura de specialitate, prin furnizarea de solutii de informare la preturi accesibile, speciale, pentru membrii Baroului Ilfov.

Socotim ca eforturile noastre pot avea ca efect o imbunatarire a calitatii actului de justitie si o mai buna instruire a avocatilor.

:: detalii pe www.barou-ilfov.ro

Șerban LOVIN
avocat, Decanul Baroului Ilfov

 
Secţiuni: UNBR+INPPA+Barouri | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD