Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Contencios administrativ
Contencios administrativ
DezbateriCărţiProfesionişti

Angajatii penitenciarelor pot participa la cursuri de pregatire in strainatate


25 octombrie 2012 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Contencios administrativ, Noutăți legislative
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 721 din data de 24 octombrie 2012 a fost publicat Ordinul ministrului justitiei nr. 3372/2012 privind stabilirea conditiilor pentru sustinerea concursului in vederea trimiterii la cursuri de pregatire si perfectionare in strainatate a functionarilor publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciare.

Functionarii publici cu statut special din Administratia Nationala a Penitenciarelor si unitatile subordonate acesteia sunt selectionati in vederea participarii la cursurile de pregatire si perfectionare in strainatate prin concurs.

In vederea inscrierii la concurs, fiecare candidat va depune la structurile de resurse umane din unitatile penitenciare sau din Administratia Nationala a Penitenciarelor, dupa caz, un dosar cuprinzand urmatoarele documente:
– cererea de inscriere la concurs;
– curriculum vitae – model european;
– documente care sa ateste desfasurarea activitatii in domeniul de specializare al cursului, daca este cazul;
– documente care sa ateste cunoasterea limbii straine in care se desfasoara cursurile si nivelul solicitat, daca este cazul;
– alte documente solicitate de Directia management resurse umane din Administratia Nationala a Penitenciarelor, daca este cazul.

Concursul consta intr-o proba orala sau/si alte probe stabilite de partenerii straini, dupa caz.

Proba orala consta in intrebari din tematica de concurs, candidatii fiind notati cu un punctaj de la 1,00 la 10,00, fiind declarati admisi cei care obtin cel mai mare punctaj, in raport cu numarul de locuri.

La intoarcerea in tara, personalul care a participat la cursuri de pregatire si perfectionare in strainatate intocmeste un raport scris privind activitatea desfasurata si rezultatele obtinute, care contine, daca este cazul, propuneri privind valorificarea informatiilor asimilate.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro