Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Ziua portilor deschise la Tribunalul Maramures si Judecatoria Baia Mare

25.10.2012 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Joi, 25 octombrie 2012, cu ocazia Zilei Europene a Justiţiei Civile, în cadrul manifestării de tipul “porţilor deschise”, Tribunalul Maramureş şi Judecătoria Baia Mare au primit vizita unui număr de aproximativ 150 de elevi şi studenţi de la mai multe instituţii de învăţământ din localitate, interesaţi să cunoască aspecte din activitatea instanţelor de judecată, potrivit unui comunicat al Tribunalului Maramureş, semnat de jud. Vasile FIŢIGĂU.

În cursul vizitei, aceştia au avut acces la toate sectoarele cu relevanţă, însoţiţi fiind de judecători şi grefieri desemnaţi în acest scop, pregătiţi să răspundă întrebărilor şi să dea informaţii de bază cu privire la atribuţiile fiecărui compartiment, pentru a-i ajuta să-şi formeze o imagine de ansamblu cu privire la actul de justiţie.

De asemenea, elevi de clasa a XII-a de la trei licee din localitate precum şi studenţi de la două facultăţi de drept, au avut ocazia de a se întâlni cu judecători din cadrul Tribunalului şi de a interacţiona cu aceştia, tema întâlnirilor fiind orientarea profesională.

Acest tip de manifestare se organizează anual în scopul apropierii justiţiei civile de cetăţeni şi în vederea creării unei relaţii de încredere între aceştia şi cei care înfăptuiesc actul de justiţie, magistraţii.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week