Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Serviciu de alerta SMS al MAE


29 octombrie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Luni, 29 octombrie 2012, Titus Corlatean, ministrul afacerilor externe, va lansa, la sediul MAE, Serviciul de alerta SMS al MAE de atentionare pentru cetatenii romani care calatoresc in strainatate, in statele care datorita conditiilor interne au un anumit grad de risc, potrivit unui comunicat al MAE.

Acest serviciu a fost dezvoltat de MAE in parteneriat cu companiile de telefonie mobila COSMOTE, Orange, RCS & RDS si Vodafone, oferind posibilitatea cetatenilor romani care calatoresc in strainatate, in zone cu risc, sa primeasca prin sms informatii referitoare la datele de contact ale misiunilor diplomatice si consulare ale Romaniei din statul unde se afla.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică