Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
 1 comentariu

Firma de avocatura a anului


29 octombrie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

POPOVICI NITU & ASOCIATII a fost recunoscuta Firma de Avocatura a Anului in Romania. Premiul a fost acordat de catre prestigioasa publicatie britanica The Lawyer, in cadrul Galei Premiilor Europene The Lawyer 2012, eveniment ce a avut loc in data de 25 octombrie la Monte Carlo.

Juriul a fost alcatuit din reprezentanti de top ai unor firme britanice de avocatura, precum si ai unor companii multinationale de prestigiu: Caterpillar, Thomas Eggar, CBS Outdoor, Addleshaw Goddard, Travers Smith, Mitsui Sumitomo Insurance, HBO Europe, Unisys, G4S, Rusal, Macfarlanes, Wood Group, Clyde & Co, InterContinental Hotels si Stephenson Harwood.

In alegerea castigatorilor, juriul a avut in vedere criterii precum abilitatea de a gestiona presiunile venite dinspre mediul economic pastrand in acelasi timp un nivel inalt al serviciilor oferite clientilor, viziunea strategica, cultura robusta a parteneriatului, dezvoltarea si performantele financiare, excelenta serviciilor juridice oferite, precum si managementul de exceptie.

Despre Popovici Nitu & Asociatii: Popovici Nitu & Asociatii este unul din liderii avocaturii de business din Romania inca de la infiintare, in 1995, reprezentand in principal interesele investitorilor privati. Popovici Nitu & Asociatii si Popovici Nitu & Asociatii TAX SRL grupeaza mai mult de 80 avocati si consultanti fiscali.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică