Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

A fost aprobat Memorandumul privind stadiul implementarii SNA
31.10.2012 | JURIDICE.ro


Marti, 30 octombrie 2012, Guvernul a aprobat Memorandumul privind stadiul implementarii Strategiei Nationale Anticoruptie 2012–2015 (SNA), prezentat de Ministerul Justitiei, potrivit unui comunicat al MJ.

Implementarea SNA se realizeaza sub autoritatea si in coordonarea ministrului justitiei, cu raportare catre Guvern.

Aceasta constituie a doua informare adresata Guvernului pe tema implementarii SNA. Documentul prezinta progresele si dificultatile inregistrate in procesul de punere in aplicare a masurilor prevazute de Strategie si cuprinde propuneri de masuri si directii de actiune pentru accelerarea implementarii acesteia in contextul pregatirii Raportului suplimentar de evaluare din cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare din decembrie 2012.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate