Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

NNDKP premiaza Continental la Topul Firmelor din Timisoara


6 noiembrie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Aceasta este cea de-a opta editie a Premiului Special NNDKP, decernat in mod traditional in cadrul ceremoniei pe care Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis o organizeaza pentru recunoasterea celor mai performante societati locale, “Topul Firmelor din Judetul Timis”. Premiul este acordat in fiecare an companiilor care, prin actiunile lor, sustin dezvoltarea comunitatii locale, in oricare dimensiune a sa.

Ne exprimam in acest mod, simbolic, dar ferm, solidaritatea si pretuirea fata de acele corporatii care exerseaza si investesc in valori fundamentale, perene, precum responsabilitate, civism, competenta. Vizibilitatea si multiplicarea unor initiative precum cea a Continental si sustinerea punerii lor in practica sunt esentiale pentru un progres general real. La randul sau, NNDKP s-a implicat in formarea a zeci de avocati de afaceri, atat prin biroul Bucuresti cat si prin birourile NNDKP din Timisoara, Brasov, Craiova si Cluj”, a comentat Adriana Ioana Gaspar, Partener Senior, decizia NNDKP de a decerna premiul catre Continental.

Acest premiu ne onoreaza si in egala masura ne bucura pentru ca reprezinta un nou succes in recunoasterea proiectului scoala profesionala. Proiectul a fost initiat dupa multe negocieri si multa perseverenta si speram sa-l continuam si sa-l ducem la un alt nivel. Am dori ca pe viitor si alte companii sa ni se alature pentru a-l transforma intr-adevar intr-un proiect de succes pe termen lung”, a declarat prof. dr. Christian von Albrichsfeld, manager general Continental Automotive Romania SRL si director cercetare si dezvoltare pe Romania la primirea premiului.

Despre biroul NNDKP Timisoara: Biroul NNDKP din Timisoara ofera, inca de la infiintare, in anul 2004, consultanta juridica integrata, intr-o maniera coerenta si coordonata, calitativ si functional, biroului de la Bucuresti. Echipa locala de avocati si experti in taxe este pregatita si dimensionata astfel incat sa poata prelua orice solicitare de asistenta juridica sau fiscala a companiilor si autoritatilor din judetul Timis, precum si din judetele invecinate.

Printre clientii biroului local de la Timisoara se numara societatile grupurilor Smithfield, Ingleby, Hammerer Aluminium Industries, Monte Banato, companiile Dura, Hella Romania, Flextronix, Takata Romania, Key Safety Systems, Celestica, Grasstech. Biroul de la Timisoara a avut, impreuna cu celelalte birouri regionale, o pondere de aproximativ 10%  la cifra de afaceri a NNDKP in anul 2011.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică