Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

ELSA Bucuresti lanseaza Ghidul de cariera juridica „Drum in Drept”, editia a 3-a
07.11.2012 | JURIDICE.ro

INFORMARE. ORIENTARE. INOVARE.

Acestea sunt cuvintele cheie ce descriu singurul ghid de carieră juridică din RomâniaDrum în Drept, un proiect ELSA București.

Aflat la cea de-a treia ediție, Drum în Drept este atât tradiționalist, continuând să reprezinte un real sprijin pentru un student la Drept, cât și avangardist, abordând teme de actualitate și aducând un nou instrument modern în sprijinul viitorului jurist, și anume, blogul Drum în Drept!

Dacă la prima ediție s-a dorit crearea unei baze informaționale cu privire la meseriile clasice juridice, cât și la modalitatea de a accede la acestea, începând cu cea de-a doua ediție, s-a trecut la prezentarea unor cariere mai puțin cunoscute pe care un student la Drept le poate urma după încheierea studiilor. Astfel, ghidul de carieră juridică devine un instrument indispensabil pentru orice student interesat de viitorul său. Cea de-a treia ediție se adaptează noilor tendințe și, alături de revistă, care abordează teme foarte interesante și diverse, precum dreptul umanitar și al refugiaților în practică, diplomația, criminalitatea informatică, dreptul aerian si cel maritim, aceasta vine și cu un blog, special realizat pentru a aduce mai multe informații aproape de studenți. Cu un design modern și ușor de folosit, blogul conține articole despre concursurile de drept, mastere, internshipuri și nu numai, realizate de studenți ce au avut ocazia să experimenteze toate aceste lucruri și care sunt gata să ofere din experiența lor, oferind atât câteva informații esențiale cât și partea nevăzută a acestora.

Revista se va lansa în data de 14 noiembrie în cadrul unei conferințe de lansare, ce va aduce speakeri de renume și se va centra pe o temă controversată, de interes pentru studenți – Tete-a-tete cu angajatorul –  urmată de un dialog deschis cu publicul. Aceasta va avea loc la Casa de cultură a studenţilor începând cu ora 11:30.

Așadar, dacă ești student la Facultatea de Drept și ești interesat de viitorul tău, sperăm că ți-am stârnit interesul și te invităm să dai like paginii oficiale Drum în Drept (https://www.facebook.com/drumindrept) și, de asemenea, să intri pe site-ul Drum în Drept (http://drumindrept.ro), pentru a fi la curent cu ultimele informaţii despre conferinţa de lansare.

Tu ți-ai găsit „drumul în drept”?


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.