Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Vizita de documentare a unei delegatii a Institutului de Cercetari Juridice „Acad. Andrei Radulescu” al Academeiei Romane la CJUE


7 noiembrie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

In perioada 7-9 noiembrie 2012, o delegatie de cercetatori stiintifici a I.C.J., condusa de directorul Institutului, prof. univ. dr. Mircea Dutu, efectueaza o vizita de documentare la Curtea de Justitie a Uniunii Europene.

Programul vizitei cuprinde, printre altele, asistarea la doua sedinte (audiente) de judecata ale Curtii (Aff. jtes C-512/11 si Aff.  T-80/10), intalniri si discutii cu magistratii romani la CJUE – prof. univ. dr. Camelia Toader si prof. univ. dr. Andrei Popescu -, cu alti judecatori europeni, vizita la biblioteca CJUE si discutii cu directorul acesteia, N. Apostolidis, masa rotunda cu tema „Functionarea Curtii si experienta cabinetului roman in instrumentarea cauzelor”, prezentarea grefei instantei, discutii la serviciile de cercetare si documentare.

Vizita se inscrie in cadrul preocuparilor ICJ de dezvoltare a relatiilor de colaborare cu institutiile judiciare – nationale,  internationale si ale UE -, in vederea unei mai ample integrari a cercetarii stiintifice fundamentale cu problemele juridice prioritare.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.ro



Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii