Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Modul de acordare a drepturilor salariale pentru anumiti functionari din sistemul penitenciar


8 noiembrie 2012 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Dreptul muncii, Noutăți legislative
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 748 din data de 7 noiembrie 2012 a fost publicat Ordinul ministrului justitiei nr. 3421/2012 privind modul de acordare a unor drepturi salariale personalului din sistemul penitenciar, pentru activitatile de control financiar preventiv, audit si de gestionare a fondurilor externe.

Potrivit actului normativ, functionarii publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciare care desfasoara activitati de control financiar preventiv propriu sau de audit beneficiaza, incepand cu data intrarii in vigoare a Legii-cadru nr. 284/2010 privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice, de majorarea salariului de functie cu 10% (4 clase de salarizare X 2,5), pentru perioada cat desfasoara aceasta activitate.

Personalul din sistemul administratiei penitenciare, nominalizat in echipele de proiecte finantate din fonduri comunitare nerambursabile postaderare, precum si din imprumuturi externe contractate sau garantate de stat, rambursabile ori nerambursabile, beneficiaza de o majorare a salariului de baza/salariului de functie de pana la 25 de clase de salarizare suplimentare.

Prevederile ordinului se aplica inclusiv functionarilor publici cu statut special din cadrul Ministerului Justitiei si al Autoritatii Nationale pentru Cetatenie.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro