Secţiuni » Arii de practică » Protective » Drept civil
Drept civil
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Contractele speciale | Florin Motiu


8 noiembrie 2012 | Andrei SĂVESCU

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Drept civil

Contractele speciale - in noul Cod civilVă semnalez astăzi o carte care a ajuns la mine cu “telefonul fără fir”: am rugat un grup de studenți foarte-foarte studioși să-mi recomande carte despre contracte care să fie ușor de folosit. Am fost surprins să constat că aproape toți mi-au recomandat această carte, inclusiv cei care nu studiază dreptul la Timișoara. În plus, avocați din grup mi-au recomandat această carte. Dar asta nu e tot: relatând în firmă cele întâmplate, am aflat că ei utilizează lucrările lui Florin Moțiu, pentru că scrie foarte clar și detaliat. Am profitat de prilej ca să mă laud, spunându-le că am fost colegi de an (el a fost șef de promoție – 1994).

Și am parcurs-o, pentru a fi sigur că pot să v-o recomand. V-o recomand! Puteți avea încredere că materia este prezentată clar, în amănunt și sistematic. Studiu plăcut!

Ah, era să uit: citiți părțile din carte dedicate contractului de comision și contractului de intermediere! În orice caz, lucrarea este mai mult decât un curs universitar. Ajunsă la ediția a III-a, informația este foarte bine filtrată și redată. Nu este nevoie să o citiți cu noul Cod civil în mână, totul e prezentat foarte clar (probabil și din cauză că autorul este judecător, cartea dezvăluie o logică analitică, nu normativă).

dr. Andrei SĂVESCU

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică