Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Timis acorda Bursa Aron Mihancea studentilor la drept
09.11.2012 | JURIDICE.ro

Consiliul Baroului Timis a decis sa acorde Bursa Aron Mihancea (decan al Baroului Timis in perioada 1992-1996, doctor in drept si profesor la Facultatea de Drept si Stiinte Administrative a Universitatii de Vest).

Avand in vedere informarea prezentata de decanul Facultatii de Drept si Stiinte Administrative a Universitatii de Vest, av. dr. Lucian Bercea, in sedinta de marti, 6 noiembrie 2012, Consiliul a decis ca pe durata anului universitar 2012-2013, bursa Aron Mihancea sa fie acordata cate unui stundent din anul II, anul III si anul IV.

Valoarea bursei: 300 lei/lunar.

:: Hotararea


Aflaţi mai mult despre ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.