Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Procedură civilă
Procedură civilă
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Seminar comun – judecatori, avocati – dedicat NCPC
13.11.2012 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Procedură civilă, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Preocuparea comuna pentru cresterea increderii publice in sistemul judiciar si a credibilitatii actorilor acestuia in scopul imbunatatirii calitatii actului de justitie, prin ridicarea nivelului de formare profesionala continua a magistratilor si avocatilor, a determinat incheierea la data de 9 mai 2012 a unui Protocol de colaborare intre Curtea de Apel Ploiesti si Baroul Prahova, potrivit unui comunicat al Curtii de Apel Ploiesti, semnat de jud. Cristina Georgescu, purtator de cuvant.

In vederea realizarii obiectivelor acestui protocol, la initiativa doamnei judecator Ana Roxana Tudose – Vicepresedinte al Curtii de Apel Ploiesti si a doamnei avocat Gitania Volosevici – Decan al Baroului Prahova, in data de  15 noiembrie 2012, va fi organizat seminarul comun „Noul Cod de Procedura Civila. Judecata in prima instanta si caile de atac”.

Seminarul organizat de Curtea de Apel Ploiesti in colaborare cu Baroul Prahova face parte din Programul comun de formare continua descentralizata pentru anul 2012, se va desfasura la Sala Teatrului „Toma Caragiu” din Ploiesti, in cadrul acestuia urmand a fi sustinute urmatoarele prelegeri:
– „Judecata in prima instanta in Noul Cod de Procedura Civila” – avocat Mirela Serbaniuc, Baroul Prahova
– „Caile de atac. Apelul si recursul in Noul Cod de Procedura Civila” – judecator Ana Roxana Tudose, Vicepresedinte Curtea de Apel Ploiesti
– „Caile de atac de retractare in Noul Cod de Procedura Civila” –  judecator Gabriel Ivanescu, Tribunalul Prahova.

La acest eveniment au confirmat participarea judecatori din cadrul Curtii de Apel Ploiesti si al instantelor arondate acesteia, precum si avocati din cadrul Baroului Prahova.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti