Secţiuni » Avocaţi
Avocaţi (UNBR, INPPA şi barouri)
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Citeşte mai mult: Avocați, Procedură civilă

Seminar comun – judecatori, avocati – dedicat NCPC

13 noiembrie 2012 | JURIDICE.ro

Preocuparea comuna pentru cresterea increderii publice in sistemul judiciar si a credibilitatii actorilor acestuia in scopul imbunatatirii calitatii actului de justitie, prin ridicarea nivelului de formare profesionala continua a magistratilor si avocatilor, a determinat incheierea la data de 9 mai 2012 a unui Protocol de colaborare intre Curtea de Apel Ploiesti si Baroul Prahova, potrivit unui comunicat al Curtii de Apel Ploiesti, semnat de jud. Cristina Georgescu, purtator de cuvant.

In vederea realizarii obiectivelor acestui protocol, la initiativa doamnei judecator Ana Roxana Tudose – Vicepresedinte al Curtii de Apel Ploiesti si a doamnei avocat Gitania Volosevici – Decan al Baroului Prahova, in data de  15 noiembrie 2012, va fi organizat seminarul comun „Noul Cod de Procedura Civila. Judecata in prima instanta si caile de atac”.

Seminarul organizat de Curtea de Apel Ploiesti in colaborare cu Baroul Prahova face parte din Programul comun de formare continua descentralizata pentru anul 2012, se va desfasura la Sala Teatrului „Toma Caragiu” din Ploiesti, in cadrul acestuia urmand a fi sustinute urmatoarele prelegeri:
– „Judecata in prima instanta in Noul Cod de Procedura Civila” – avocat Mirela Serbaniuc, Baroul Prahova
– „Caile de atac. Apelul si recursul in Noul Cod de Procedura Civila” – judecator Ana Roxana Tudose, Vicepresedinte Curtea de Apel Ploiesti
– „Caile de atac de retractare in Noul Cod de Procedura Civila” –  judecator Gabriel Ivanescu, Tribunalul Prahova.

La acest eveniment au confirmat participarea judecatori din cadrul Curtii de Apel Ploiesti si al instantelor arondate acesteia, precum si avocati din cadrul Baroului Prahova.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică