Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul familiei
Dreptul familiei
DezbateriCărţiProfesionişti

Portal dedicat regimurilor matrimoniale


15 noiembrie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania se felicita pentru faptul ca de acum, cetatenii si practicienii dreptului din Uniunea Europeana au acces la legislatia tuturor statelor europene in materia regimurilor matrimoniale in orice limba oficiala a UE, inclusiv in limba romana prin intermediul portalului http://www.coupleseneurope.eu/ro/home.

Acest site a fost efectuat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene si este rodul muncii CNUE si al notariatelor membre, precum si al Retelei Notariale Europene, aflata in prezent sub conducerea notariatului roman. Cetatenii europeni au la dispozitie informatii despre dreptul in vigoare in 27 state membre UE, precum si raspunsuri la intrebari juridice cu care se pot confrunta cuplurile in chestiuni patrimoniale.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică