« Flux noutăţi
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateCyberlawDrept comercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveDrepturile omuluiDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiMalpraxis medicalProtecţia animalelorProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Achiziţii publice
DezbateriCărţiProfesionişti
BONDOC & ASOCIATII
 

BOSTINA & ASOCIATII, alaturi de ApaVital Iasi in proiectul de modernizare a sistemului de canalizare din Iasi
15.11.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Casa de avocatura Bostina si Asociatii a acordat asistenta juridica firmei ApaVital Iasi pe parcursul procedurii de atribuire a contractului de modernizare a sistemului de canalizare din Iasi.  Astfel, Curtea de Apel Iasi a respins demersurile SC HUGE CONSTRUCT SRL, lider al asocierii formata din SC HUGE CONSTRUCT SRL, SC NUOVE INFRASTRUTTURE SRL si SC TEHNOTERM SRL care au cerut in instanta:
– anularea raportului de analiza a procedurii;
– anularea comunicarii rezultatului procedurii de atribuire nr. 26369/13.08.2012;
– reanalizarea ofertele tuturor candidatilor, in ceea ce priveste duratele de executie, in conformitate cu graficele de executie depuse la oferta si aplicarea intocmai a criteriilor de evaluare in conformitate cu prevederile fisei de date a achizitiei.

Decizia Curtii de Apel Iasi este irevocabila. Anterior, Consiliul National pentru Solutionare a Contestatiilor respinsese contestatia SC HUGE CONSTRUCT SRL la procedura de atribuire a contractului organizata de ApaVital.

Consultanta si reprezentarea in justitie a ApaVital Iasi a fost asigurata de o echipa de avocati cu expertiza in achizitii publice, mediu si litigii formata, printre altii, din Avocat Senior Lucia Ferendinos si Avocatul Asociat Catalin Giscan, coordonatorul ariei de practica mediu si utilitati din cadrul Bostina si Asociatii.

Proiectul privind modernizarea sistemului de canalizare in orasul Iasi (colectoare principale) prevede lucrari de proiectare si executie de lucrari pentru reabilitarea colectoarelor de apa uzata existente in municipiul Iasi cu o lungime de aproximativ 12,4 km, proiect co-finantat prin Programul Operational Sectorial de Mediu, Axa 1, si are o valoare de aproximativ 11,5 milioane de euro.

Despre Bostina si Asociatii: Casa de Avocatura Bostina si Asociatii este lider pe piata de consultanta juridica din Romania, cu o cifra de afaceri in anul 2011 de 33,47 de milioane de EURO si peste 130 de avocati si consultanti. Cu birouri in Bucuresti, Chisinau, Viena, Fribourg si Nicosia, precum si in alte 18 mari orase din Romania, Casa de Avocatura Bostina si Asociatii a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid si Ascott Associes din Paris. Grupul de Consultanta Bostina ofera o gama completa de servicii juridice, precum si consultanta financiara strategica si corporate affairs prin Bostina & Associates Corporate Finance.

Cuvinte cheie: , , ,
Secţiuni: Achiziții publice, _CONTENT | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD