Secţiuni » Arii de practică » Business » Corporate
Corporate
DezbateriCărţiProfesionişti

Societatile comerciale in Uniunea Europeana, editia a II-a – Bucuresti, 27 noiembrie 2012


15 noiembrie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Centrul de Studii de Drept European (CSDE) al Institutului de Cercetari Juridice din cadrul Academiei Romane organizeaza, in seria de „Cultura dreptului european”, la data de 27 noiembrie 2012, ora 12, la sediul Academiei Romane din Calea Victoriei nr. 125, Sala de Consiliu, a doua editie a conferintei

Societatile comerciale in Uniunea Europeana

Instrumentul principal de realizare al afacerilor in Uniunea Europeana sunt societatile comerciale. A avut Uniunea Europeana posibilitatea de a reglementa acest domeniu? Care sunt beneficiile directivelor din materia societatilor comerciale? Este libertatea de stabilire un instrument functional si coerent?

Acestea constituie intrebari pe care conferinta urmareste sa le dezbata.

CSDE va multumeste pentru retransmiterea acestei invitatii catre toate persoanele interesate. Nu se percepe taxa de participare. Locurile sunt limitate, inscrierea participantilor realizandu-se in ordinea cronologica a confirmarilor, prin e-mail (mihai.sandru@csde.ro).

Pot fi trimise contributii pana la data de 20 noiembrie 2012. Pana (cel mai tarziu) la data de 23 noiembrie consiliul stiintific al conferintei va transmite acceptarea lucrarilor propuse pentru a fi sustinute in cadrul conferintei. Consiliul stiintific al conferintei este format din: Prof. univ. dr. Mihai Sandru – coordonator CSDE, Prof. Nicolae Turcu, Presedinte – Sectia de Drept Privat a Consiliului Legislativ din Romania, Prof. univ. dr. Gheorghe Piperea, Conf. univ. dr. Lucian Bercea – Universitatea de Vest Timisoara; Conf. univ. dr. Radu Catana – Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca.

Partener: Societatea de Stiinte Juridice

Partener media principal: JURIDICE.ro

AGENDA CONFERINTEI

Au confirmat prezenta [in constructie]:

Conf. univ. dr.  Vasile Nemes, titlu rezervat

Dr. Manole Ciprian PopaGrupurile de societati in dreptul italian

Lect. univ. dr. Cristina Florescu, Societatea comerciala vaduvita de atributul sau distinctiv

Lector univ. dr.  Luminita TuleascaDrepturile asociatului retras din societate

Zaira Bamberger, Consideratii asupra unor opinii divergente legate de natura juridica a societatii comerciale cu rapsundere limitata cu asociat unic

Detalii referitoare la prima editie

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii