« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Corporate
DezbateriCărţiProfesionişti
POPOVICI NITU STOICA & ASOCIATII
 

Societatile comerciale in Uniunea Europeana, editia a II-a – Bucuresti, 27 noiembrie 2012
15.11.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Centrul de Studii de Drept European (CSDE) al Institutului de Cercetari Juridice din cadrul Academiei Romane organizeaza, in seria de „Cultura dreptului european”, la data de 27 noiembrie 2012, ora 12, la sediul Academiei Romane din Calea Victoriei nr. 125, Sala de Consiliu, a doua editie a conferintei

Societatile comerciale in Uniunea Europeana

Instrumentul principal de realizare al afacerilor in Uniunea Europeana sunt societatile comerciale. A avut Uniunea Europeana posibilitatea de a reglementa acest domeniu? Care sunt beneficiile directivelor din materia societatilor comerciale? Este libertatea de stabilire un instrument functional si coerent?

Acestea constituie intrebari pe care conferinta urmareste sa le dezbata.

CSDE va multumeste pentru retransmiterea acestei invitatii catre toate persoanele interesate. Nu se percepe taxa de participare. Locurile sunt limitate, inscrierea participantilor realizandu-se in ordinea cronologica a confirmarilor, prin e-mail (mihai.sandru@csde.ro).

Pot fi trimise contributii pana la data de 20 noiembrie 2012. Pana (cel mai tarziu) la data de 23 noiembrie consiliul stiintific al conferintei va transmite acceptarea lucrarilor propuse pentru a fi sustinute in cadrul conferintei. Consiliul stiintific al conferintei este format din: Prof. univ. dr. Mihai Sandru – coordonator CSDE, Prof. Nicolae Turcu, Presedinte – Sectia de Drept Privat a Consiliului Legislativ din Romania, Prof. univ. dr. Gheorghe Piperea, Conf. univ. dr. Lucian Bercea – Universitatea de Vest Timisoara; Conf. univ. dr. Radu Catana – Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca.

Partener: Societatea de Stiinte Juridice

Partener media principal: JURIDICE.ro

AGENDA CONFERINTEI

Au confirmat prezenta [in constructie]:

Conf. univ. dr.  Vasile Nemes, titlu rezervat

Dr. Manole Ciprian PopaGrupurile de societati in dreptul italian

Lect. univ. dr. Cristina Florescu, Societatea comerciala vaduvita de atributul sau distinctiv

Lector univ. dr.  Luminita TuleascaDrepturile asociatului retras din societate

Zaira Bamberger, Consideratii asupra unor opinii divergente legate de natura juridica a societatii comerciale cu rapsundere limitata cu asociat unic

Detalii referitoare la prima editie

 
Secţiuni: Anunțuri, Corporate, Dreptul Uniunii Europene | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD