« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

RAU-Drept. Campania „Doneaza o carte, daruieste o speranta!”
21.11.2012 | Alexandru VLASTON

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Facultatea de Drept din cadrul Universității Româno-Americane, alături de CS-URA, organizează Campania „Donează o carte, dăruiește o speranță!” în scopul ajutorării bibliotecilor școlare nedotate din mediul rural.

Dorind să dea o mână de ajutor viitorului, tinerii studenți ai Facultății de Drept de la Universitatea Româno-Americană și-au propus să aducă o schimbare mediului cultural din zonele rurale dezavantajate.

Prin acest proiect, Facultatea de Drept dorește să contribuie la crearea unui mediu cultural mai bun, accesibil tuturor simpatizanților cărților care prin prisma anumitor motive de ordin social sau economic, a fost dezavantajat.

Proiectul pornește de la ideea că acest dezavantaj poate dăuna viitorului nostru cultural, iar tinerii elevi au și ei, de asemenea, dreptul la cultură și informare.

Cei ce vor să pună umărul la clădirea unui viitor cultural mai bun, sunt așteptați în Holul principal al Universității Româno-Americane între orele 10:30-18:30, perioada 22-30 noiembrie, pentru a face primul pas spre cultură, donând o carte sau mai multe pentru cei ce au mai mare nevoie de ele.

Alexandru VLASTON
student, Universitatea Romano-Americana, Facultatea de Drept
internship Societatea de Stiinte Juridice

 
Secţiuni: UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD