Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

RAU-Drept. Campania „Doneaza o carte, daruieste o speranta!”
21.11.2012 | Alexandru VLASTON


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Facultatea de Drept din cadrul Universității Româno-Americane, alături de CS-URA, organizează Campania „Donează o carte, dăruiește o speranță!” în scopul ajutorării bibliotecilor școlare nedotate din mediul rural.

Dorind să dea o mână de ajutor viitorului, tinerii studenți ai Facultății de Drept de la Universitatea Româno-Americană și-au propus să aducă o schimbare mediului cultural din zonele rurale dezavantajate.

Prin acest proiect, Facultatea de Drept dorește să contribuie la crearea unui mediu cultural mai bun, accesibil tuturor simpatizanților cărților care prin prisma anumitor motive de ordin social sau economic, a fost dezavantajat.

Proiectul pornește de la ideea că acest dezavantaj poate dăuna viitorului nostru cultural, iar tinerii elevi au și ei, de asemenea, dreptul la cultură și informare.

Cei ce vor să pună umărul la clădirea unui viitor cultural mai bun, sunt așteptați în Holul principal al Universității Româno-Americane între orele 10:30-18:30, perioada 22-30 noiembrie, pentru a face primul pas spre cultură, donând o carte sau mai multe pentru cei ce au mai mare nevoie de ele.

Alexandru VLASTON
student, Universitatea Romano-Americana, Facultatea de Drept
internship Societatea de Stiinte Juridice

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate