Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

UNBR ref. majorarea onorariilor de avocat pentru activitatile de asistenta judiciara


21 noiembrie 2012 | Simona CIMPOCA
Secţiuni: UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Comisia Permanentă a Uniunii Naţionale a Barourilor din România, întrunită în şedinţă la data de 18 noiembrie 2012 la Bucureşti, a luat act de solicitările adresate UNBR de către barouri în sensul realizării de demersuri în vederea majorării onorariilor de avocat pentru activităţile de asistenţă judiciară.

Aceste solicitări au avut în vedere faptul că UNBR, prin avocaţii înscrişi în barouri, membri ai Serviciului de Asistenţă Judiciară, este singura entitate îndrituită prin lege a asigura aceste servicii.

Comisia Permanentă a apreciat că, faţă de împrejurările economice actuale, care grevează fondurile publice alocate sistemului de justiţie, mai ales în contextul operaţiunilor de punere în aplicare a noilor coduri, întreprinderea unor astfel de demersuri este, deocamdată, neoportună, menţinându-se în plată sumele convenite prin Protocolul încheiat cu Ministerul Justiţiei.

Simona CIMPOCA

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro