Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Curtea de Apel Ploiesti. Proiect de sondare a opiniei publice ref. optimizarea activitatii instantei


21 noiembrie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Potrivit unui comunicat al Curtii de Apel Ploiesti, semnat de jud. Cristina Georgescu, purtator de cuvant, Curtea de Apel Ploiesti a fost cooptata, asa cum se cunoaste, ca instanta pilot in cadrul Proiectului „Determinarea si implementarea volumului optim de munca al judecatorilor si grefierilor si asigurarea calitatii activitatilor instantelor”, proiect derulat de Consiliul Superior al Magistraturii si East-West Management Institute, cu sprijinul Bancii Mondiale, incepand cu luna aprilie 2012.

In cadrul acestui program Curtea de Apel Ploiesti si-a asumat, printre altele, misiunea de a derula, in perioada 21-28 noiembrie 2012, un proiect de sondare a opiniei publice, sondajul avand drept scop optimizarea activitatii instantei.

Participanti in cadrul acestui sondaj de opinie vor fi: procurori, avocati, justitiabili si reprezentanti mass-media, fiind elaborate variante de chestionare, adaptate fiecarei categorii de repondenti.

Toti destinatarii acestui sondaj sunt invitati, pe aceasta cale, sa manifeste disponibilitate si promptitudine in completarea chestionarelor.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică