Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Judecatori din Spania, Franta, Germania in vizita la ICCJ


22 noiembrie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Miercuri, 21 noiembrie 2012, a avut loc la sediul instantei supreme o intalnire a reprezentantilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie cu magistrati din tari europene in cadrul Programului de schimb al autoritatilor judiciare, sub coordonarea European Judicial Traning Network si I.N.M., potrivit unui comunicat al ICCJ.

La intalnire au participat din partea instantei supreme: jud. dr. Rodica Aida Popa, Vicepresedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, jud. Cristina LUZESCU, Sectia I-a Civila, jud. Rodica VOICU , Sectia de Contencios Administrativ si Fiscal, Simona CRISTEA, magistrat asistent, sef al Biroului de Relatii Internationale si Florentina GUTU, specialist I.T, Directia Legislatie, Studii, Documentare si Informatica juridica.

Delegatia de judecatori straini a fost compusa din: dl. Francisco UBEDA TARAJANO, dl. Gumersindo Pedro MANSO ABIZANDA si dl. Manel MARTINEZ AROCA din Spania; dl. Angelo De ZOTTI din Italia; dl. Jean-Baptiste SIBILEAU din Franta; d-na. Dunja HASSKE,  d-na. Karin JENTSCH si dl. Bernd FLURSCHUETZ din Germania.

Din amplele discutii ce au avut loc, a reiesit interesul de informare reciproca asupra sistemelor judiciare, a modului in care se desfasoara procesele de reforma in diferite state europene, dar si asupra problemelor reale existente, precum si a modului de rezolvare a acestora. De asemenea, discutiile au vizat cooperarea judiciara internationala, durata litigiilor si procedura recursului in interesul legii.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii