Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Judecatori din Spania, Franta, Germania in vizita la ICCJ
22.11.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 21 noiembrie 2012, a avut loc la sediul instantei supreme o intalnire a reprezentantilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie cu magistrati din tari europene in cadrul Programului de schimb al autoritatilor judiciare, sub coordonarea European Judicial Traning Network si I.N.M., potrivit unui comunicat al ICCJ.

La intalnire au participat din partea instantei supreme: jud. dr. Rodica Aida Popa, Vicepresedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, jud. Cristina LUZESCU, Sectia I-a Civila, jud. Rodica VOICU , Sectia de Contencios Administrativ si Fiscal, Simona CRISTEA, magistrat asistent, sef al Biroului de Relatii Internationale si Florentina GUTU, specialist I.T, Directia Legislatie, Studii, Documentare si Informatica juridica.

Delegatia de judecatori straini a fost compusa din: dl. Francisco UBEDA TARAJANO, dl. Gumersindo Pedro MANSO ABIZANDA si dl. Manel MARTINEZ AROCA din Spania; dl. Angelo De ZOTTI din Italia; dl. Jean-Baptiste SIBILEAU din Franta; d-na. Dunja HASSKE,  d-na. Karin JENTSCH si dl. Bernd FLURSCHUETZ din Germania.

Din amplele discutii ce au avut loc, a reiesit interesul de informare reciproca asupra sistemelor judiciare, a modului in care se desfasoara procesele de reforma in diferite state europene, dar si asupra problemelor reale existente, precum si a modului de rezolvare a acestora. De asemenea, discutiile au vizat cooperarea judiciara internationala, durata litigiilor si procedura recursului in interesul legii.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.