Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
Noutăţi legislative
 

Modificari la Programul Rabla pe anul 2012
23.11.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 783 din data de 21 noiembrie 2012 a fost publicat Ordinul ministrului mediului si padurilor nr. 3821/2012 pentru aprobarea unor derogari de la dispozitiile Ghidului de finantare a Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national, aprobat prin Ordinul ministrului mediului si padurilor nr. 981/2012.

Ordinul ministrului mediului si padurilor ministrului aduce mai multe derogari Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national, aplicabile exclusiv in cadrul Programului initiat in anul 2012.

Astfel, prin derogare de la dispozitiile care stabileau ca utilizarea tichetului valoric se face pana cel mai tarziu la data inscrisa in cuprinsul sau, noul act normativ stabileste ca utilizarea tichetului valoric se face pana la data de 10 decembrie 2012 inclusiv.

Neutilizarea tichetului valoric pana cel mai tarziu la data de 10 decembrie 2012 atrage decaderea proprietarului din dreptul de a beneficia de prima de casare.

Conform altor derogari instituite prin actul normativ, contractul este valabil pana la data de 31 decembrie 2012, iar ultima cerere de decontare din cadrul programului se poate depune, cel mai tarziu, la data de 13 decembrie 2012, decontarea efectuandu-se pana la data de 24 decembrie 2012 inclusiv.

Actul normativ mai introduce prevederea ca, in cazul in care achizitionarea autovehiculului nou nu se realizeaza din culpa exclusiva a producatorului validat, acesta are obligatia de a oferi proprietarului inscris, in maximum 90 de zile de la data de 31 decembrie 2012, posibilitatea achizitionarii unui autovehicul nou, din al carui pret se va scadea contravaloarea tichetului valoric.PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.