Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

Anul European al Cetatenilor: 2013
26.11.2012 | JURIDICE.ro


In Jurnalul Oficial al Uniunii Europene nr. L325 din data de 23 noiembrie 2012 a fost publicata Decizia nr. 1093/2012/UE a Parlamentului European si a Consiliului din 21 noiembrie 2012 privind Anul European al Cetatenilor (2013).

Prin Decizia Parlamentului European si a Consiliului, anul 2013 este desemnat „Anul European al Cetatenilor”.

Obiectivul general al Anului European al Cetatenilor este de a spori gradul de constientizare si nivelul cunostintelor cu privire la drepturile si responsabilitatile legate de cetatenia Uniunii, pentru a le permite cetatenilor sa beneficieze pe deplin de dreptul lor la libera circulatie si sedere pe teritoriul statelor membre. In acest context, Anul European al Cetatenilor va promova, de asemenea, exercitarea de catre cetatenii Uniunii a celorlalte drepturi aferente cetateniei Uniunii.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate