Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Tribunalul Bucuresti. Tragere la sorti presedinti birouri electorale
26.11.2012 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

În conformitate cu dispoziţiile art. 16 alin. 1 şi 2 raportat la dispoziţiile art. 19 din Legea nr. 35/2008, cu modificările şi completările ulterioare pentru alegerea Camerei Deputaţilor şi a Senatului şi văzând şi Hotărârea Guvernului nr. 888/01.09.2012 privind stabilirea datei de desfăşurare a alegerilor pentru Camera Deputaţilor şi Senat din anul 2012, Tribunalul Bucureşti aduce la cunoştinţa publicului faptul că la data de 24.11.2012, a avut loc la sediul Tribunalului Bucureşti, Bd. Unirii nr. 37, sector 3, Sala de Conferinţe – etaj 4, desemnarea prin tragere la sorţi pe funcţii a preşedinţilor şi locţiitorilor birourilor electorale ale secţiilor de votare, secţii ce vor funcţiona în municipiul Bucureşti pentru alegerile generale din 09.12.2012.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate