Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Tribunalul Bucuresti. Tragere la sorti presedinti birouri electorale
26.11.2012 | JURIDICE.ro

În conformitate cu dispoziţiile art. 16 alin. 1 şi 2 raportat la dispoziţiile art. 19 din Legea nr. 35/2008, cu modificările şi completările ulterioare pentru alegerea Camerei Deputaţilor şi a Senatului şi văzând şi Hotărârea Guvernului nr. 888/01.09.2012 privind stabilirea datei de desfăşurare a alegerilor pentru Camera Deputaţilor şi Senat din anul 2012, Tribunalul Bucureşti aduce la cunoştinţa publicului faptul că la data de 24.11.2012, a avut loc la sediul Tribunalului Bucureşti, Bd. Unirii nr. 37, sector 3, Sala de Conferinţe – etaj 4, desemnarea prin tragere la sorţi pe funcţii a preşedinţilor şi locţiitorilor birourilor electorale ale secţiilor de votare, secţii ce vor funcţiona în municipiul Bucureşti pentru alegerile generale din 09.12.2012.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.