Secţiuni » Arii de practică » Business » Corporate
Corporate
DezbateriCărţiProfesionişti

Actiunea in anularea hotararii AGA | Lucian Bojin
27.11.2012 | Andrei SĂVESCU

Secţiuni: Corporate, Drept civil
JURIDICE - In Law We Trust

Acțiunea în anularea hotărârii adunării generale a acționarilor
Lucian Bojin


Îl cunosc pe Lucian Bojin de mai mult timp cât este necesar pentru a face două facultăți, ca avocat care exasperează prin tehnicism, abordând cu o ușurință uneori exasperantă spețe cu nivel ridicat de complexitate.

Cartea roșie pe care v-o prezint azi miroase a gândit. După ce am parcurs câteva zeci de pagini m-a străbătut gândul că nu este o carte adevărată… Deși materia este foarte sistematizată, am avut sentimentul clar că discutăm spețe. Mi-l imaginam pe autor, combativ cu un zâmbet în colțul gurii, explicând soluțiile posibile ale instanței.

Lucrarea este o colecție de probleme și soluții, adică e departe de o carte obișnuită. Adam și Eva nu există decât în trimiterile la o bibliografie română și străină impresionantă (nu vreau să spun “exhaustivă” pentru că eu însumi nu am citit tot, însă tot ce am citit eu am găsit în această carte, plus multe în plus). Pe de altă parte, am avut mereu sentimentul că autorul mai păstrează câte ceva și pentru sine, grăbit să abordeze noi și noi subiecte palpitante (pentru cine este pasionat de juridice).

Detractorilor care li se pare că exagerez cu laudele pentru această carte le adresez rugămintea să mă contrazică.

dr. Andrei SĂVESCU

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti