Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Decrete semnate – 29 noiembrie 2012
30.11.2012 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Președintele Traian Băsescu a semnat joi, 29 noiembrie 2012, trei decrete de decorare și un decret de înaintare în grad profesional.

• În semn de apreciere pentru sprijinul acordat, în calitate de coordonator al Preşedinţiei cipriote a Consiliului Uniunii Europene, în direcţia atingerii obiectivelor de pe agenda europeană a ţării noastre, pentru eforturile depuse în vederea consolidării cooperării dintre România şi Republica Cipru, domnul preşedinte Traian Băsescu a acordat, Ordinul „Meritul Diplomatic” – în grad de Mare Ofiţer domnului Andreas D. Mavroyiannis, ministru adjunct pentru afaceri europene pe lângă Preşedintele Republicii Cipru. Propunerea de decorare a fost făcută de ministrul Afacerilor Externe.

• În semn de înaltă apreciere pentru eforturile de durată depuse în vederea păstrării identităţii culturale româneşti şi a strângerii legăturilor dintre cetăţenii germani originari din România, pentru promovarea schimburilor culturale româno-germane şi îmbunătăţirea imaginii ţării noastre peste hotare, șeful statului a conferit Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” – în grad de Ofiţer, domnului Lucian Glass, preşedinte al Ligii Asociaţiilor Românilor din Germania. Propunerea de decorare a fost făcută de președintele României.

• În semn de înaltă apreciere pentru rezultatele remarcabile obţinute de-a lungul întregii sale cariere în slujba statului român, contribuind, pe această cale, la atingerea obiectivelor de politică externă ale ţării noastre, la desfăşurarea în condiţii optime a reformării instituţiilor cu atribuţii în domeniul siguranţei naţionale, precum şi la sporirea capacităţii de reacţie în cadrul comunităţii informative naţionale şi euroatlantice, domnul președinte Traian Băsescu a acordat Ordinul Naţional „Steaua României” – în grad de Cavaler domnului Teodor-Viorel Meleşcanu, director al Serviciului de Informaţii Externe. Propunerea de decorare a fost făcută de președintele României.

• Decret privind înaintarea în gradul profesional de chestor-șef de poliție a domnului chestor principal de poliție Petre Tobă din Ministerul Administrației și Internelor. Propunerea a fost făcută de Ministerul Administrației și Internelor.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate