Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Decrete semnate – 29 noiembrie 2012
30.11.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Președintele Traian Băsescu a semnat joi, 29 noiembrie 2012, trei decrete de decorare și un decret de înaintare în grad profesional.

• În semn de apreciere pentru sprijinul acordat, în calitate de coordonator al Preşedinţiei cipriote a Consiliului Uniunii Europene, în direcţia atingerii obiectivelor de pe agenda europeană a ţării noastre, pentru eforturile depuse în vederea consolidării cooperării dintre România şi Republica Cipru, domnul preşedinte Traian Băsescu a acordat, Ordinul „Meritul Diplomatic” – în grad de Mare Ofiţer domnului Andreas D. Mavroyiannis, ministru adjunct pentru afaceri europene pe lângă Preşedintele Republicii Cipru. Propunerea de decorare a fost făcută de ministrul Afacerilor Externe.

• În semn de înaltă apreciere pentru eforturile de durată depuse în vederea păstrării identităţii culturale româneşti şi a strângerii legăturilor dintre cetăţenii germani originari din România, pentru promovarea schimburilor culturale româno-germane şi îmbunătăţirea imaginii ţării noastre peste hotare, șeful statului a conferit Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” – în grad de Ofiţer, domnului Lucian Glass, preşedinte al Ligii Asociaţiilor Românilor din Germania. Propunerea de decorare a fost făcută de președintele României.

• În semn de înaltă apreciere pentru rezultatele remarcabile obţinute de-a lungul întregii sale cariere în slujba statului român, contribuind, pe această cale, la atingerea obiectivelor de politică externă ale ţării noastre, la desfăşurarea în condiţii optime a reformării instituţiilor cu atribuţii în domeniul siguranţei naţionale, precum şi la sporirea capacităţii de reacţie în cadrul comunităţii informative naţionale şi euroatlantice, domnul președinte Traian Băsescu a acordat Ordinul Naţional „Steaua României” – în grad de Cavaler domnului Teodor-Viorel Meleşcanu, director al Serviciului de Informaţii Externe. Propunerea de decorare a fost făcută de președintele României.

• Decret privind înaintarea în gradul profesional de chestor-șef de poliție a domnului chestor principal de poliție Petre Tobă din Ministerul Administrației și Internelor. Propunerea a fost făcută de Ministerul Administrației și Internelor.

Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.