Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Cinci studenti au castigat burse de merit in cadrul programului „Bursele Bostina – 2012”
04.12.2012 | JURIDICE.ro

Secţiuni: UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

Casa de Avocatură “Boştină şi Asociaţii” a desemnat câştigătorii burselor de merit pentru studenţii din anul III şi anul IV ai Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti, respectiv anul IV din cadrul Universităţii Al. I. Cuza din Iaşi şi Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj, premianţi ai Sesiunilor de Comunicări „Bursele Boştină”. Aceştia sunt Martin Mădălina (Cluj), Ion Alexandru (Iaşi) şi Andreea Nica – anul IV şi, respectiv,  Mihaela Gherghe şi  Laura Irizea – anul III (Bucureşti). Lucrările au fost jurizate de Avocat Partener Andrei Şarban.

“Anul acesta am fost nevoiţi să acordăm două burse la anul III Bucureşti datorită nivelului excepţional al participanţilor, care au reuşit să impresioneze atât prin nivelul cunoştinţelor teoretice cât şi a felului creativ în care au ştiut să le aplice la speţa propusă. Ca şi anul trecut, le-am propus candidaţilor, ca pe marginea chestiunilor teoretice din eseuri, să dezbatem şi o speţă întâlnită în practică, astfel încât putem spune că şi anul acesta au câştigat cei mai buni viitori avocaţi pledanţi” spune Andrei Şarban.

Valoarea unei burse este de 200 de EURO lunar şi se acordă pe perioada anului de învăţământ universitar (octombrie–iunie) în care studenţii sunt implicaţi în activităţile academice ale universităţilor respective. Bursele Boştină au fost lansate în anul 2006 la Universitatea din Bucureşti, fiind extinse în 2007 la Universitatea Al. I. Cuza din Iaşi şi – din 2008 – la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj.

“Aflat la a şaptea ediţie, programul burselor a devenit o tradiţie a celor trei universităţi din Bucureşti, Iaşi şi Cluj şi reprezintă o invitaţie adresată studenţilor la drept spre avocatura de business”, spune Avocatul Coordonator Doru Cătălin Boştină.

***

Despre Boştină şi Asociaţii

Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii este lider pe piaţa de consultanţă juridică din România, cu o cifră de afaceri în anul 2011 de 33,47 de milioane de EURO şi peste 130 de avocaţi şi consultanţi. Cu birouri în Bucureşti, Chişinău, Viena, Fribourg şi Nicosia, precum şi în alte 18 mari oraşe din România, Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid şi Ascott Associes din Paris. Grupul de Consultanţă Boştină oferă o gamă completă de servicii juridice, precum şi consultanţă financiară strategică şi corporate affairs prin Boştină & Associates Corporate Finance.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti