Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

INFO-PICCJ, 3 decembrie 2012


04.12.2012 | Daniela GHICAJANU, Sorin-Ioan DUMITRASCU, Daniela GHICAJANU
Secţiuni: Arii de practică, Drept penal
JURIDICE - In Law We Trust

Biroul de informare al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anunțat că în perioada 29-30 noiembrie 2012 s-a desfăşurat la Viena Adunarea Generală a Statelor Părţi la Academia Internaţională Anticorupţie. Cu acest prilej, domnul Daniel Marius Morar, prim adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a fost ales membru în Consiliul Guvernatorilor Academiei.

Academia Internaţională Anticorupţie este o organizaţie internaţională la care au aderat 58 de state şi 3 organizaţii internaţionale, având ca scop furnizarea de pregătire practică şi educaţie în domeniul luptei anticorupţie, realizarea de cercetări ştiinţifice, acordarea de asistenţă tehnică statelor şi promovarea cooperării internaţionale în acest domeniu.

Consiliul Guvernatorilor Academiei e compus din 11 membri, 9 aleşi de Adunarea Generală, iar doi numiţi de ONU şi de statul gazdă. Potrivit regulilor de procedură, membrii Consiliului desfăşoară o activitate pro bono, în nume personal, şi se întâlnesc cel puţin o dată pe an pentru adoptarea strategiilor, a regulilor de funcţionare, numirea decanului şi aprobarea exerciţiului financiar al Academiei.

Sursa: www.mpublic.ro

Sorin-Ioan DUMITRASCU
student, Universitatea Romano-Americana, Facultatea de Drept

Daniela GHICAJANU
student, Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca, Facultatea de Drept

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii