Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

INFO-DNA, 4 decembrie 2012


5 decembrie 2012 | Paula VÂRBAN

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Luare de mită. Trimitere în judecată. D.N.A. –  Serviciul Teritorial Craiova

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Craiova au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului V.M.D., inspector în cadrul Direcției de Sănătate Publică (D.S.P.) Dolj – Serviciul Control în Sănătate Publică – Compartimentul Inspecția și Controlul Factorilor de Risc din Mediul de Viață și Muncă, în sarcina căruia s-a reținut infracțiunea de luare de mită.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea stare de fapt:
La data de 22 noiembrie 2012, cu ocazia efectuării unui control de specialitate la punctul de lucru al unei societăţi comerciale, inculpatul V.M.D, în calitate de inspector în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Dolj, a pretins de la reprezentantul firmei controlate, denunţător în cauză, suma de 3.000 lei şi a acceptat să primească de la denunţător suma de 500 lei. Banii au fost pretinşi cu titlu de mită pentru a nu aplica o sancţiune contravenţională în cuantum cuprins între 5.000 şi 10.000 lei, pentru neregulile constatate cu ocazia controlului.
La data de 23 noiembrie 2012, inculpatul V.M.D a primit de la persoana denunțătoare suma de 500 lei, în scopul precizat mai sus. Cu această ocazie, procurorii au procedat la constatarea infracțiunii flagrante.

La data de 24 noiembrie 2012, Tribunalul Dolj a dispus arestarea preventivă a inculpatului V.M.D. pe un termen de 20 de zile.

Sursa: www.pna.ro

Paula VÂRBAN

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică