Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Proiectie de film dedicat drepturilor omului la Universitatea Romano-Americana – Bucuresti, 10 decembrie 2012


5 decembrie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Universitatea Romano-Americana, Asociatia One World Romania si Programul Statul de Drept – Europa de Sud-Est al Fundatiei Konrad Adenauer va invita de Ziua Internationala a Drepturilor Omului la o proiectie speciala a documentarului „DUPA REVOLUTIE” de Laurentiu Calciu.

Partener media: JURIDICE.ro

Prezentat in cadrul editiei din 2011 a Festivalului international de film documentar dedicat drepturilor omului One World Romania, filmul documenteaza situatia din Bucuresti in primele 6 luni dupa revolutia din 1989.

Va asteptam in Aula Universitatii Romano-Americane, luni 10 decembrie, ora 18:00 – intrarea este libera.

Proiectia va fi urmata de o discutie cu publicul purtata de Andrei Muraru – Presedintele Executiv al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc, Dragos Ghitulete si Liviu Mihaiu – jurnalisti.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Aliantei pentru o Romanie Curata – ARC, Societatii pentru Justitie – SoJust, Asociatiei LiderJust, Asociatiei Romane de Dezbatere Oratorie si Retorica – ARDOR, Centrului de Resurse Juridice – CRJ, Asociatiei Europene a Studentilor la Drept – ELSA, Clubului Studentilor Universitatii Romano-Americane – CS-URA si Radio Guerrilla.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică