Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

Aderarea ONRC la Forumul European al Registrelor Comertului
05.12.2012 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Lege 9
JURIDICE - In Law We Trust

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 809 din data de 3 decembrie 2012 a fost publicata Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 76/2012 privind aderarea Oficiului National al Registrului Comertului la Forumul European al Registrelor Comertului, stabilirea unor masuri privind derularea fondurilor financiare pentru desfasurarea conferintelor anuale ale Forumului European al Registrelor Comertului organizate de Romania, precum si pentru completarea Ordonantei Guvernului nr. 41/1994 privind autorizarea platii cotizatiilor la organizatiile internationale interguvernamentale la care Romania este parte.

Ordonanta de urgenta aproba aderarea Oficiului National al Registrului Comertului, ca membru cu drepturi depline, la Forumul European al Registrelor Comertului (ECRF).

Cotizatia anuala de participare a ONRC, in calitate de membru cu drepturi depline, la ECRF reprezinta echivalentul  in lei al sumei de 4.000 euro.

Actul normativ mai mentioneaza ca ONRC a preluat presedintia ECRF pentru perioada 2012-2013, astfel ca va organiza la Bucuresti, in luna iunie 2013 – a 16-a Conferinta Anuala a Forumului European al Registrelor Comertului.

In acest sens, ONRC este autorizat sa gestioneze si sa utilizeze fondurile financiare aferente conferintelor anuale ale ECRF organizate de Romania.

Fondurile financiare sunt virate din bugetul ECRF si provin din cotizatiile statelor membre ale Forumului European al Registrelor Comertului (ECRF), taxele statelor membre de participare la conferinta anuala, stabilite conform Statutului Forumului European al Registrelor Comertului (ECRF), precum si sumele neutilizate virate de statele care au organizat conferintele Forumului European al Registrelor Comertului (ECRF) in anii anteriori.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti