Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Analiza privind transferul bugetului instantelor de la MJ la ICCJ
05.12.2012 | JURIDICE.ro

La nivelul Ministerului Justiţiei, a fost realizată o analiză aprofundată a realităţilor practice cu care s-ar confrunta sistemul judiciar în condiţiile realizării transferului bugetului instanţelor şi atribuţiilor aferente de la Ministerul Justiţiei la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, într-o singură etapă şi fără a fi luate în prealabil anumite măsuri administrative.
Urmare acestei analize, s-a constatat că cea mai adecvată modalitate prin care să fie realizat acest transfer este aceea a preluării etapizate, în baza unui calendar anume stabilit de reprezentanţi ai Ministerului Justiţiei, Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie si Consiliului Superior al Magistraturii.

Având în vedere situaţia existentă, termenul de aplicare a dispoziţiei legale a fost prorogat până la 1 ianuarie 2014.


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.