Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Apel umanitar al presedintelui CSM


6 decembrie 2012 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Jud. Alina Ghica, președintele CSM, a adresat miercuri, 5 decembrie 2012, următorul apel umanitar:

„Stimaţi colegi,

Vă adresez rugămintea de suflet ca, prin bunăvoinţa noastră, a tuturor, să o ajutăm pe colega noastră de la Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti, doamna judecător ELENA SIMONA TOMULESCU (37 de ani, un copil de 8 ani), diagnosticată cu tumoare malignă ganglionară şi, de curând, cu metastaze cerebrale.

Ca urmare a acestui diagnostic, i s-a recomandat efectuarea unui tratament cu radioterapie, costul efectuării acestor tratamente fiind de 10.000 euro.

Vă rog să faceţi cunoscută situaţia colegei noastre şi celorlalţi colegi judecători din întreaga ţară.

Orice contribuţie, cât de mică, având în vedere stadiul maladiei şi necesitatea efectuării cât mai urgente a tratamentului, vă rog să depuneţi banii în contul doamnei judecător Elena Simona Tomulescu deschis la Banca Transilvania – Sucursala Berceni, RO 84BTRL065013HAB92399XX.

Vă mulţumesc!”

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro