Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Conventia Natiunilor Unite asupra Dreptului Marii – la 30 de ani de la adoptare – Bucuresti, 10 decembrie 2012


7 decembrie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Centrul de Studii de Drept European (CSDE) al Institutului de Cercetări Juridice din cadrul Academiei Române organizează la data de 10 decembrie 2012, ora 13:30, la sediul Academiei Române din Calea Victoriei nr. 125, Sala de Consiliu, în parteneriat cu Societatea Română de Drept Maritim SRDM, Conferinta – dezbatere:

“Conventia Natiunilor Unite asupra Dreptului Marii – la 30 de ani de la adoptare”, 10.12.1982, Montego Bay – Jamaica

Partener media: JURIDICE.ro

Cu această ocazie va fi prezentată Revista de Drept Maritim nr. 1-2/2012.

Prof. univ. dr. Mircea Duțu – Director al Institutului de Cercetări Juridice al Academiei Române
Prof. univ. dr. Dumitru Mazilu – Amabasador, Vicepreședintele Comisiei ONU de elaborare a Convenției
Prof. univ. dr. Brândușa Ștefănescu – vicepreședintă a Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă CCIR
Prof. univ. dr. Nicolae Popa – fost președinte al CCR și al ICCJ, Redactor șef al Revistei de Drept Public
Prof. univ. dr. Marin Voicu – fost judecator la CEDO, Redactor șef al Revistei de Drept Maritim – DMR, membru de onoare al AOSR

Moderator Prof. univ. dr. Mihai Șandru – Coordonatorul Centrului de Studii de Drept European – CSDE al Institutului de Cercetări Juridice al Academiei Române.

Confirmarea participării se face prin e-mail (mihai.sandru@csde.ro). Informaţii suplimentare şi materiale referitoare la conferinţă vor fi disponibile la adresa www.csde.ro. Nu se percepe taxă de participare. Locurile sunt limitate, înscrierea participanţilor realizându-se în ordinea cronologică a confirmărilor.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii