Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
Noutăţi legislative
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC





Inchirierea unor suprafete situate in imobilele instantelor
12.12.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 831 din data de 11 decembrie 2012 a fost publicata Hotararea Guvernului nr. 1176/2012 privind aprobarea inchirierii unor suprafete aflate in administrarea Ministerului Justitiei si a instantelor judecatoresti.

Hotararea Guvernului aproba inchirierea de catre Ministerul Justitiei si instantele judecatoresti a unor suprafete aflate in administrarea acestora, prevazute in anexa la actul normativ, situate in imobilele proprietate publica in care isi desfasoara activitatea instantele judecatoresti, in scopul desfasurarii unor activitati sau prestarii unor servicii necesare personalului instantelor si justitiabililor.

Inchirierea se face prin licitatie publica, in conditiile legii.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!







JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]




Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.