Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Florin Motiu s-a intalnit cu o delegatie a Ministerului Justitiei din Thailanda


12 decembrie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Marti, 11 decembrie 2012, o delegatie condusa de domnul Florin Aurel Motiu, secretar de stat in cadrul Ministerului Justitiei, a primit o delegatie a Ministerului Justitiei al Regatului Thailandei care efectueaza o vizita de documentare in Romania pentru acordarea de asistenta in domeniul infiintarii institutiei notarului public in Thailanda, potrivit unui comunicat al MJ.

Scopul vizitei: includerea proiectului de lege privind infiintarea notarului public in Planul de Actiune al Guvernului Thailandei de pregatire pentru lansarea Comunitatii Economice ASEAN in 2015. In prezent, atributiile notariale in Thailanda sunt indeplinite de avocati.

Obiectul discutiile au vizat aspecte referitoare la organizarea si atributiile notarilor publici, statutul notarilor publici, modalitatile de accedere in profesia de notar public, raspunderea si obligatiile notarului public in Romania.

Delegatia thailandeza a mai avut intalniri si cu reprezentanti ai Uniunii Notarilor Publici din Romania si ai Ministerului Afacerilor Externe, urmand ca vizita de documentare sa includa si intrevederi cu reprezentantii Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, Institutului National al Magistraturii si Consiliului Superior al Magistraturii.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică