Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Citeşte mai mult: Flux informații

BIRIS GORAN, desemnata firma de avocatura a anului in Real Estate la Gala Premiilor CEE Construction and Investment Journal

12 decembrie 2012 | JURIDICE.ro

Biriş Goran a câştigat mult doritul premiu pentru categoria „Firma de Avocatură a Anului”, în cadrul Galei Premiilor CEE Construction and Investment Journal din data de 6 decembrie 2012. CEE Construction and Investment Journal este o importantă publicaţie de imobiliare din Europa Centrală şi de Est pentru investitori şi experţi în real estate. Gala a devenit un eveniment important şi este considerată cea mai prestigioasă ceremonie de acordare a distincţiilor pentru sectorul imobiliar din România.

Firma Biriş Goran a fost aleasă de către colegii săi de breaslă: peste 140 de experţi în real estate din ţară şi din regiune care au votat online (şi ale căror rezultate au fost verificate de o firmă din grupul celor patru mari firme de audit din lume). Biriş Goran a câştigat premiul, fiind aleasă dintr-o listă de concurenţi importanţi cu experienţă, nominalizaţi de asemenea la premiu: Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, Ţuca Zbârcea & Asociaţii, PeliFilip şi Salans.

Victor Constantinescu, unul dintre cei doi coordonatori ai departamentului de real estate şi totodată unul dintre cei doi parteneri coordonatori ai firmei, a declarat: „Acest premiu înseamnă cu adevărat foarte mult pentru noi, dat fiind faptul că l-am câştigat în baza votului unui număr mare de colegi de breaslă. Apreciem încrederea pe care clienţii noştri şi piaţa o au în noi şi intenţionăm să depunem eforturi pentru a continua activitatea la standarde ridicate.” Raluca Năstase, celălalt coordonator al departamentului, a adăugat: „Trebuie să mulţumim, bineînţeles, colegilor noştri, fără de care acest premiu nu ar fi posibil.”

Despre Biriş Goran: Biriş Goran este o importantă casă de avocatură din România, cu peste 30 de avocaţi şi consultanţi fiscali. Înfiinţată în 2006, a fost recunoscută cu regularitate de către ghiduri internaţionale precum Chambers Europe şi Legal500 pentru domeniile sale de practică. De asemenea, firma include cel mai mare număr de avocaţi rezidenţi admişi în barouri străine (Statele Unite şi Canada) din oricare casă de avocatură din România. Practica sa completă de real estate oferă consultanţă în mod regulat cu privire la toate aspectele tranzacţiilor imobiliare pentru clienţii săi, care includ importante fonduri de investiţii în valoare de mai multe milioane de euro, antreprenori şi dezvoltatori, manageri de active şi persoane fizice cu o avere considerabilă.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică