Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Lansare de carte la Paris: Les doctrines internationalistes durant les années du communisme réel en Europe | Iulia Motoc
17.12.2012 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Vineri, 14 decembrie 2012, ora 16:00, în Le Salon d’Or de la l’Hôtel de Béhague (123 rue Saint Dominique, 75007, Paris), a avut loc lansarea cărții Les doctrines internationales  durant les  années du  communisme réel en Europe, scrisă de Judecătoarea Curții Constituționale prof. univ. dr. Iulia Motoc.

Evenimentul a fost organizat de Ambasada României la Paris.

Programul evenimentului a debutat cu o masă rotundă cu privire la problematica acestei cărți, la care au participat următorii invitați: Jean-Pierre Colin (Universitatea Reims), Olivier Corten (Université Libre de Bruxelles – ULB), Francesco Francioni (Institutul Universitar European – IUE din Florența), Carlos Miguel Herrera (Universitatea Cergy Pontoise), Emmanuelle Jouannet (Universitatea Paris 1), Iulia Motoc (Universitatea din București), Jean Salmon (Université Libre de Bruxelles – ULB) și Pavel Sturma (Charles University Law School din Praga).

Lansare a fost urmată de un cocktail deschis de alocuțiunea specială a Doamnei Prof. Ruiz-Fabri, directoare la Ecole de Droit de la Sorbonne (Universitatea Paris 1).

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate