« Selected
Flux noutăţi
AnunţuriSistemul judiciarUNBR BarouriNotariatExecutoriUniversitariaInternaţionalJURIDICE.ro

Trei avocati seniori din cadrul casei de avocatura BOSTINA SI ASOCIATII promovati la statutul de avocati asociati
17.12.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Andrei Sarban, Andrei Vasilescu si Emilia Toader, avocati seniori in cadrul Casei de avocatura Bostina si Asociatii, au devenit recent avocati asociati.

Andrei Sarban a acumulat o vasta experienta in problematica solutionarii litigiilor comerciale si civile, peste care s-a suprapus in mod fericit experienta in domeniul societar, piata de capital, insolventa, negociere, arbitraj si mediere. Asistarea Comvex SA in cazul primei preluari ostile respinse, asistarea Comvex SA in negocierea contractului de prestare cu ArcelorMittal, asistarea si reprezentarea SIF 2 Moldova in diverse litigii de piata de capital precum si la prima incercare de lichidare volutara a unei societati de asigurare ce functiona pe piata romaneasca sunt doar cateva din reperele profesionale ale lui Andrei.

Studii: Facultatea de Drept, Universitatea Romano – Americana
Hamline University School of Law; La Sapienza Universita degli Studi di Roma
Master in Medierea Conflictelor de Drept Comercial, Universitatea „Titu Maiorescu”, Bucuresti
Membru al Baroului Bucuresti din anul 1998.

Andrei Vasilescu are o experienta indelungata in domeniul imobiliar si al achizitiilor publice. El a fost implicat in numeroase proiecte de anvergura desfasurate pe intreg teritoriul tarii, a acordat consultanta si asistenta clientilor reprezentandu-le interesele atat in fata autoritatilor publice de orice fel, cat si in fata partenerilor contractuali. In aceeasi masura, Andrei a acordat asistenta si consultanta autoritatilor publice in realizarea mai multor proiecte de utilitate publica, a redactat si a avizat contracte de vanzare-cumparare, contracte de schimb, contracte de inchiriere precum si numeroase alte acte necesare pentru desfasurarea in bune conditii fie a operatiunilor desfasurate de clientii nostri, fie a procedurilor administrative initiate de diverse companii nationale si autoritati publice.

Studii: Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti
Facultatea de Filosofie, Universitatea din Bucuresti
Master in Studii Europene si Drept Comunitar, Facultatea de Filosifie, Universitatea din Bucuresti
Master in Cariera Judiciara, Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti
Membru al Baroului Bucuresti din anul 2005.

Emilia Toader este un avocat experimentat care a acordat asistenta si reprezentare juridica in fata instantelor judecatoresti si arbitrale, inclusiv in fata Comisiei de Solutionare a Disputelor si Curtii de Arbitraj Comercial International –ICC Paris, in litigii de drept administrativ, drept comercial, drept civil, drept fiscal, dreptul muncii, achizitii publice si procedura insolventei, precum si in legatura cu procedurile de achizitie si contractele finantate in cadrul programelor de preaderare ISPA si PHARE si in cadrul fondurilor structurale reprezentand clienti precum Ministerul Finantelor Publice – Oficiul de Plati si Contractare PHARE, Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Ministerul Mediului si Padurilor – (in cadrul programelor AM POS MEDIU) etc.

Studii: Facultatea de Drept, Universitatea Targoviste
Membra a Baroului Bucuresti din anul 2005.

„Promovarea celor trei colegi reprezinta o recunoastere a aportului adus la dezvoltarea casei noastre de avocatura, contributiei la prestigiul profesiei de avocat. Am reusit ca, de-alungul anilor, sa consolidam o echipa de avocati care sa exceleze in ariile lor de practica, oricand in masura sa faca fata cu succes tuturor provocarilor propuse de clientii nostri” spune avocatul coordonator Doru Catalin Bostina.

Despre Bostina si Asociatii: Casa de Avocatura Bostina si Asociatii este lider pe piata de consultanta juridica din Romania, cu o cifra de afaceri in anul 2011 de 33,47 de milioane de EURO si peste 130 de avocati si consultanti. Cu birouri in Bucuresti, Chisinau, Viena, Fribourg si Nicosia, precum si in alte 18 mari orase din Romania, Casa de Avocatura Bostina si Asociatii a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid si Ascott Associes din Paris. Grupul de Consultanta Bostina ofera o gama completa de servicii juridice, precum si consultanta financiara strategica si corporate affairs prin Bostina & Associates Corporate Finance.

 
Secţiuni: Content | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD