Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
Noutăţi legislative
 

ROF al Inspectoratului de Stat in Constructii
19.12.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 852 din data de 17 decembrie 2012 a fost publicata Hotararea Guvernului nr. 1211 privind aprobarea Regulamentului de organizare si functionare a Inspectoratului de Stat in Constructii – I.S.C.

Inspectoratul de Stat in Constructii – I.S.C. functioneaza ca institutie publica cu personalitate juridica in subordinea Guvernului Romaniei si in coordonarea prim-ministrului, prin Cancelaria Primului-Ministru, finantata integral de la bugetul de stat, prin bugetul Secretariatului General al Guvernului.

I.S.C. – aparatul central si Directia Regionala in Constructii Bucuresti-Ilfov functioneaza in municipiul Bucuresti, iar directiile regionale in constructii, respectiv compartimentele control si inspectie pentru calitatea lucrarilor in constructii din componenta acestora, functioneaza in localitatile prevazute in anexa la OG nr. 63/2001 privind infiintarea Inspectoratului de Stat in Constructii – I.S.C, cu modificarile si completarile ulterioare.

Regulamentul detaliaza aspecte privind: atributiile I.S.C., structura organizatorica si numarul maxim de posturi; conducerea, personalul, bugetul I.S.C.

Conducerea I.S.C. este asigurata de inspectorul general, cu rang de secretar de stat, ajutat de inspectorul general adjunct, cu rang de subsecretar de stat, numiti si revocati din functie prin decizie a prim-ministrului.

Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.